TEU og UC for kamp justere krav.

16. april 2019

Efter dialog mellem TEU-kamp og UC-cheftrænerne, er det blevet besluttet at ændre den træningsmængde, som udviklingscentrene i kamp skal tilbyde ugentligt. Ligeledes opdateres kravene til de obligatoriske træninger, som Cadet- og Junioratleterne skal deltage i ugentligt.

Ændringerne skal sikre, at der er fokus på atleternes udvikling gennem kvalitetstræning og ikke kun mængden. Ligeledes frigives hermed tid til, at atleterne kan træne mere i egen klub. Dette skal sikre, at de pågældende teknikker og taktikker, der arbejdes på i UC, kan forbedres i samarbejde med klubtrænerne.

For udviklingscentrene gælder der pr. dags dato følgende regler for træningsmængde. Det er nu obligatorisk for UC at tilbyde tre træninger om ugen, hvor en af disse skal være cadettræning og en skal være en åben træning.

For atleterne, der er tilknyttet et UC gælder pr. dags dato følgende regler. Cadetter skal træne en gang om ugen i UC. For Juniorudøvere ændres kravet fra to træninger til en træning om ugen. I tilfælde af udtagelse til landsholdet, er det landsholdstræneren der definerer træningskravet for den enkle atlet.

Specielt for UC VEB.
Grundet det store geografiske område UC VEB dækker, og de afstande atleter samt trænere skal transporteres, fastholdes træningsmængden på de fire ugentlige træninger. Træningskravene til udøveren følger stadig de nye krav. Ligeledes er TEU kamp i dialog med UC VEB om bedst mulige støtte, således at produktet af UC stadig har et højt niveau.

De nye regler er gældende pr. dags dato

Spørgsmål vedrørende de nye regler kan rettes til TEU Kamp.
[email protected]


Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE