FIT FIRST seminarerne er klar til start og DTaF er med.

9. marts 2019

FIT FIRST

I næste uge skydes FIT FIRST seminarerne i gang. Første seminar afholdes mandag d. 11. marts i Brøndby efterfulgt af et seminar torsdag d. 14. marts i Odense, hvorefter tredje og sidste seminar afholdes i Aarhus d. 27. marts. I løbet af de tre dage vil mere en 200 personer blive inspireret af det nye materiale.

Hvad er FIT FIRST?
For kort at opsummere, så er FIT FIRST produktet af et samarbejde mellem Syddansk Universitet (SDU), Team Danmark og Danmarks Idrætsforbund. Under Danmarks Idrætsforbund har 10 forbund meldt sig til at udarbejde undervisningsmateriale, som passer til konceptet.

FIT FIRST konceptet er omhyggeligt udviklet ud fra den nyeste viden om betydningen af fysisk aktivitet for børns sundhed, fysiske form, trivsel og læring. Det er et undervisningsforløb målrettet indskolingen i de danske grundskoler med hovedfokus på hyppig, intens og involverende træning med udgangspunkt i forskellige idrætsgrene.

Materialet fra DTaF er udarbejdet af Jesper Roesen og udviklingskonsulent Kasper Bolmgren.

Hvorfor er DTaF med i FIT FIRST?
DTaF har valgt at gå med i projektet med en tanke om, at vise en masse børn hvor fantastisk vores sport er. Materialet afspejler mange af de ideer og tanker som DTaF gerne vil have fokus på, når det kommer til undervisning. Materialet er ligeledes designet så klubber og skoler nemmere kan samarbejde om taekwondo i skolen.
Vi tror på, at dette nye materiale kan være med til at inspirere og udvikle skolesamarbejdet og derved på sigt skabe en medlemsvækst.
Vi glæder os til at få materialet ud og ”leve” i klubberne og på skolerne. Vi er sikre på, at det vil blive taget godt imod.

Materialet kan ses
HERWebsitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE