DTaF’s officielle sommerlejr 2019

26. december 2018

Risskov, Skanderborg, Aarhus Syd, og Århus Taekwondo Klubber har fornøjelsen at invitere dig og din klub til, hvad vi arbejder på skal blive, en af de bedste DTaF sommerlejre nogensinde!


Temaet for lejren er ”enhed og mangfoldighed” og under denne parole ønsker vi at favne tradition, fornyelse, bredde, elite og flest mulige tendenser og bevægelser, og herigennem fejre fællesskabet om vores sport. Glæd dig til at møde nye venner, gamle kendinge, nationale og internationale instruktørkapaciteter og deltag i spændende kurser og tematræninger hvor vi krydser grænser til nyt territorium, lærer nyt og beriges af det ukendte. Se frem til en familievenlig lejr, festival stemning, sportslig berigelse og et stærkt sammenhold.

Lejren afholdes i Ry hallerne, som har nogle af Danmarks bedste faciliteter i de absolut smukkeste omgivelser. Vi råder over 5 haller, springhal, aktivitetsbaner/-områder, aktivitetslokale, beachvolley, multibane, fodboldanlæg og skov samt sø med badeanlæg nær ved.

For at appellere til flest mulige og blive i stand til at tilbyde den bredest tænkelige vifte af tilbud til lejrens deltagere modtager vi også gerne input fra netop DIG! Har du input til trænere eller en idé som vi skal forfølge, så send os en E-mail på [email protected] nu.


Vi glæder os til at høre fra dig, træne og have en fantastisk lejroplevelse sammen med dig!


Hvor: Ry hallerne, Thorsvej 32, 8680 Ry

Hvornår: Den 6.-12. juli 2019

Hvad: En fantastisk taekwondo-oplevelse !!!


Godt nytår og på gensyn i Ry ;-)


Med sportslig hilsen

Summercamp 2018 OC:

Metin Aydin, Aarhus Syd

Cecilie Monrad, Århus

Mickey Svendsen, Risskov

Peter Knudsen, Risskov

Torben Sachmann Hansen, Skanderborg
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE