Pressemeddelelse

16. november 2018

Europa Mesterskaberne for U-21 i Kamp

Dette års Europa Mesterskab for U-21 blev afviklet i Warszawa i Polen, d. 8. – 1.nov. 2018.

605 atleter fra mere end 100 nationer repræsenterede deres land ved dette års U-21 EM, som var det ottende U-21 EM arrangeret af World Taekwondo Europe. Det danske kamplandshold bestod af 15 dygtige atleter.

For første gang i mange år, stillede Danmark op med et stort hold, og samtidig beviste at man som nation hører med til eliten på den internationale taekwondo scene.

Holdet bestod både af debutanter og erfarne landsholdskæmpere, som i månedsvis havde forberedt og set frem til netop dette mesterskab.

Som et led i den nye landsholdsstrategi med landsholdstræner, Lennart Theilgaard, i spidsen, skal dette mesterskab også ses som et godt udgangspunkt for den videre udvikling af det danske hold, og der er ingen tvivl om, at Danmark har fået en god start.

Turen til Warszawa må også siges at have båret frugt, idet Danmark fik en bronze-medaljetager, Natalie Rosendal Lauridsen, i vægtklassen Female + 73 kg.

Fra Dansk Taekwondo Forbunds side, takker vi alle atleter, coaches og ledere for den store indsats og endnu engang tillykke med de flotte resultater.

Med sportslig hilsen
Dansk Taekwondo Forbund

Atleterne
Mansouria Derai, F-53 kg
Cille Lund Nielsen, F-53 kg
Jalal Mahnu M-63 kg
Kathrine N. Frederiksen, F-62 kg
Caroline B. Rasmussen, F-57 kg
Mariam Mahnu, F-57 kg
Ayda Jameian, F-67 kg
Jasmin Andersen F-67 kg
Abdullah Amer, M-68 kg
Otto H. Jørgensen, M-68 kg
Shantelle Mendoza, F-46 kg
Natalie R. Lauridsen, F+73 kg
Omar Dawoud, M-54 kg
Tobias Hyttel, M-54 kg
Junas Shareef, M-74 kg

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE