Tekniklandsholdet klar til VM (del 2)

9. november 2018

Dansk Taekwondo Forbund sender et stærkt dansk VM-hold til Verdensmesterskaberne i Poomsae og FreeStyle, der afholdes i Taipei City den 15.-18. november og de danske VM-deltagere er så småt ved at pakke kufferten og er klar til at tage turen om på den anden side af jorden for at repræsentere Danmark.

De danske VM-profiler i Poomsae
Det danske VM-hold tæller alt fra flere erfarne og rutinerede udøvere til helt unge og håbefulde unge profiler. Heriblandt, den danske Landsholdsveteran, Jørn Christian Andersen (Herlev), der stiller op i Senior Herrer Master -60 år. Jørn har haft endnu en flot sæson med mange store internationale resultater og med en lang periode med en fokuseret træning, er Jørn, der stiller op med en fornem EM-bronze fra sidste år i bagagen, velforberedt til sit 4. VM.

I den modsatte ende af aldersskalaen, finder vi Bastian Tinggaard Byrgesen (Ikast) og Camille Jespersgaard La Cour (Skive), der begge skal repræsentere Danmark i Cadet-klasserne. Camille og Bastian stiller således både op i individuel hhv. Cadet Piger 12-14 år og Cadet Drenge 12-14 år og derudover også i Cadet Pair. De to unge VM-profiler har gennemgået en fantastisk flot udvikling, leveret mange flotte resultater i både indland og udlandet og kan altså nu se frem til at få deres VM-debut om 1½ uges tid.

Charlotte Pedersen (Herlev) Senior Damer 31-40 år udvikler sig, trods sit i forvejen høje niveau, fortsat og kan tage til VM friske guldmedaljer fra årets Scotland Open og Danish Open med i bagagen inden afrejsen til VM, mens hun sidste år vandt guld ved US World Open.

EM-bronzevinderne Caroline Jespersgaard La Cour (Skive) og Mathias Jespersgaard Laursen (Herlev) har i årets løb et af Europas absolut bedste i kategorien Junior Pair 15-17 år og skal ikke overraskende repræsentere de danske traditioner i netop denne kategori. Alene i år har Caroline og Mathias vundet guld ved Danish Open, German Open, Belgium Open, Austrian Open og Scotland Open, mens de nåede kvartfinalerne ved Korea Open.

Mathias Jespersgaard Laursen (Herlev), stiller derudover også op i klassen for Junior Herrer 15-17 år, hvor Mathias vandt EM-bronze sidste år, mens han i 2018 har vundet guld ved både Danish Open, Scotland Open, Austrian Open og German Open.

Stærke danske Junior Teams
Historisk, har Danmark altid klaret sig flot i Team-disciplinerne ved både EM og VM og her stiller Danmark med 2 yderst spændende konstellationer. I Junior Damer Team 15-17 år skal Lærke Kamp Pedersen (Lyseng), Caroline Jespersgaard La Cour (Skive) og Alba Diget Holledere (Gladsaxe) bære de stolte danske traditioner videre ved dette års VM. De 3 danske piger har over den seneste periode løftet deres niveau betragteligt på banen og ser frem til at måle sig med de bedste i verden når de betræder banen i Taipei.

Emil Nørby (Risskov), Johan Diget Holledere (Gladsaxe) og Danish Hameed (Rødovre) deltager i Team-disciplinen for Junior Herrer 15-17 år, hvor de 3 unge herrer er vice-europamestre og har igen i år leveret mange flotte præstationer og resultater og det bliver uden tvivl spændende at se dem i aktion til VM.

Den danske Tekniklandsholdstræner Kytu Dang, der har haft trænermæssige ansvar for de danske VM-deltageres forberedelser, og den øvrige danske trænerstab bestående af Thomas Purup, Lis Borring og Kim Drube, samt Tekniklandsholdet Head of Team Michael Winther, ser alle frem til et spændende Poomsae og FreeStyle VM i Taipei city, og rejser alle afsted med en stålfast tro på og håb om danske VM-medaljer – men først en lang rejse om på den anden side af jorden.

Se billede 1 HER
Se billede 2 HER


Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE