Landsholds News!

25. oktober 2018

Landsholdet er som velkendt inde i en prøveperiode og er derfor i fuld gang med udtagelsesprocessen som startede op i August.

I den forbindelse er det med stor glæde at jeg nu kan meddele de første udtagelser til bruttotruppen for det danske Taekwondo landshold 2018.

Det drejer sig om følgende kæmpere:
Jade Castillo
Tobias Hyttel

Begge udøvere har på forbilledligt vis gået forrest både på og udenfor banen. De har vist en særlig grad af flid, motivation, vilje og indstilling der gør at det står klart at de allerede på nuværende tidspunkt kan kalde sig for landsholds udøvere. Potentialet for begge er enormt, hvilket vidner om flot arbejde i deres respektive UC og klubber. En kæmpe stor tak til begge udøvere for deres tilgang til deres egen udvikling og måde håndtere sig selv som atlet på. Med deres smittende engagement har de begge i øvrigt været med til fra start at sætte baren højt og er bestemt udøvere der trækker et hvilket som helst hold op i niveau. Begge udøvere er til orientering udtaget til Junior truppen.

Udtagelsesprocessen er som skrevet i fuld gang, og der er stadig en masse udøvere tilknyttet på prøve. Hver enkelt har i prøveperioden mulighed for at kæmpe sig på holdet via sin indsats og indstilling. Udøverne der er på prøve er indstillet gennem deres respektive UC som udtryk for at de generelle krav der stilles er opfyldt og potentialet højt. Denne indstilling er foretaget af UC cheftrænere og screeningen foregået ved et samarbejde mellem UC og LHS træner. Dette er blot for at gentage hvad der tidligere er meldt ud således at vejen til landsholdet står klart for alle der måtte have interesse heri.

Jeg glæder mig ved tanken om at udøverne bliver udviklet og ser positivt frem imod både det kommende U21, men også til hvad 2019 måtte bringe for dansk taekwondo.

God træning til alle

Lennart Theilgaard
Landsholdstræner / Kamp 

Se Jade HER
Se Tobias HER
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE