TEU Teknik er på plads

5. juli 2018

TEU Teknik er på plads

Talent- og eliteudvalget for Teknik er endelig faldet på plads. Som et led i opdelingen af TEU teknik og kamp kan DTaFs hovedbestyrelse endelig præsentere de personer, der skal være med til at udvikle vores talent- og eliteprogram indenfor teknik Taekwondo.

”Tak til det forrige TEU teknik for deres store arbejde og hjælp i overdragelsesfasen. Jeg ønsker jer god vind fremover.” udtaler Brian Louring, TEU Teknik Formand

Det nye udvalg består af rutinerede kræfter, der alle har stor erfaring med Taekwondo på højeste plan.

De tre er som følgende:
•Fra HB er Brian Louring i førersædet som formand for udvalget. Brian har det overordnede politiske ansvar for udvalgets beslutninger.

•Michael Gandø er et kendt navn, når det kommer til Dansk Taekwondo. Michael har før fungeret som sportschef for tekniklandsholdet og hans store erfaring, er noget vi kommer til at nyde godt af.

•Jørn Andersen har som de andre medlemmer en stor erfaring med Taekwondo på højeste plan, hvilket bl.a. har vundet ham to bronzemedaljre ved internationale stævner. Jørn er stadig aktiv i sporten, hvilket gør hans indsigt og viden særdeles brugbar.

• Mark Lee Larsen vil stadig være en del TEU Teknik, og være med til at udvikle vores UC teknik koncept. Mark's erfaring er helt unik og noget vi får brug for i vores videre forløb.

”TEU Teknik er endelig faldet på plads, og jeg glæder mig til det fremtidige arbejde med Michael og Jørn. Med deres kæmpe viden og kompetencer kan vi helt sikkert skabe et produkt, der vil komme Teknik Danmark til gode. For mig er den bedste måde at forudsige fremtiden ved at skabe den.” udtaler Brian Louring, TEU Teknik Formand

DTaF og TEU byder alle medlemmer velkommen og glæder sig til det fremtidige samarbejde.

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE