Medlemmer søges til Breddeudvalg

30. marts 2024

Se her: Har du løst til at være med til at forme fremtiden i taekwondo Danmark. Så er det nu muligt at blive medlem af DTaFs Breddeudvalg.

Kære alle I Taekwondo Danmark,

I hovedbestyrelsen ønsker vi at få startet et Bredde udvalg op som skal være med til at sikre at vi får arbejdet med de vigtige ting som kan hjælpe og understøtte aktiviteterne ude i klubberne, og være med til at sikre en vækst i vores medlemstal.


I den forbindelse søger vi derfor medlemmer som ønsker at bidrage til dette og være med til at forme fremtiden for vores forbund.

Breddeudvalget kommer til at består af 5-7 personer. Formanden for udvalget er den/de ansvarlige for breddeområdet i hovedbestyrelsen. De 3-6 øvrige medlemmer udpeges af bestyrelsen, baseret på formandens indstilling, med udgangspunkt i ansøgninger indleveret til formanden. Den sportslige koordinator deltager efter behov. Udvalget sidder for en periode af 2 år løbende fra repræsentantskabsmødet, (Første udvalg vil blive valgt for perioden frem til rep. Mødet 2025.)


Vi ønsker at prøve at samle så meget diversitet på tværs af vores forbund så uanset geografi, om man er kamp-klub, teknik-klub eller andet, hvilken GM man har, så ønsker vi at blive så bredt repræsenteret som muligt så vi kan hjælpe flest mulige!


Så hvis du sidder og tænker at dette kunne være noget for dig, så send en ”ansøgning” til [email protected]
hvor du kort fortæller om dig selv, samt din klub og hvorfor du ønsker at være med til at
forme fremtiden i Taekwondo Danmark.

Kommissorium for Breddeudvalget HER


De bedste hilsner

Jens Rudbeck

Formand for Breddeudvalget
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE