UC-Vejle DTaF officielle udviklingscenter vest

13. september 2023

Indbydelse til UC-Vejle sæsonstart 2023/2024 onsdag den 6-9-2023 kl. 18.15 for Junior og Senior og søndag den 8-9 kl. 10.00 for barn og Kadet.

Kære Udøvere, trænere og klubber i det jyske og fynske. Vi vil nu for alvor skyde den nye sæson i gang for vores alles kæmpere i UC-Vejle.

Som i sikkert ved startede vi op i første halvår af 2023 og det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi havde håbet på en større tilslutning.

Vi håber at vi her fra den nye sæson, får en større opbakning/tilslutning til vores intention om, at få skabt et elitemiljø for vores fynsk og jyske kæmpere og hvor vi sammen kan løfte vores udøvere til det næste niveau.

Vi vil starte ud med én ugentlig træning og med 4-6 årlige træningsdage/lejre, bl.a. med sparring, specialistforedrag og socialt samvær.

Vi vil starte med registrering, kommunikation og betaling gennem Mentoclub, som forventes udrullet i indeværende måned.


For Junior/Senor:

Den ugentlige træning er estimeret til at vare to timer, hvor vi forsøgsvis vi udvider med 15 min. individuel for-opvarmning, efterfulgt af 1,5 timers træning og afslutning med 30 min nedvarmning/udstrækning. Det er så tanken, at der under de sidste 30 min. mulighed for samtaler med trænere om personlige mål, evt. skadesituation m.m. Her vil der også være tid til de obligatoriske personlige planer.

Tanken bag er en bedre kommunikation og forventningsafstemning mellem UC-træner, klub-træner og udøver, og at udøverne lærer at tage mere ansvar for egen træning.


For Barn/Kadet:

Her vil hele træningen også være 2 timer, dog med mere direkte involvering af trænerne. Der vil også blive lagt vægt på bedre kommunikation og forventningsafstemning mellem UC-træner, klub-træner, forældre og udøver.


Mere om tankerne og krav omkring UC kan ses HER


Vel mødt! Vi ser frem til en givende sæson, med en masse taekwondo på højt niveau.


Kontakt evt. for yderlig info cheftræner, Belal Dawoud, på 25662225, eller kommunikationsansvarlig, Allan Brink Jakobsen, på 22235072

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE