Selvforsvar der virker

13. august 2023

Giv dig selv eller din datter muligheden for at lære effektivt selvforsvar og få boostet selvværdet!

1 af 6 danske kvinder udsættes for voldtægt eller voldtægtsforsøg. Årligt er det i snit 11.800 kvinder ifølge Det Kriminalpræventive Råd. 25% af ofrene er under 19 år. 50% er under 24 år. Danmark er endda et af de lande der har færrest seksuelle overgreb.

Kvinder træner derfor ikke selvforsvar fordi det er sjovt. De gør det af nødvendighed. Ligesom vi har behov for at lære svømning for at kunne begå os i vand, har kvinder behov for at lære selvforsvar for at kunne begå sig på land mod de mænd som ikke respekterer kvinders grænser og forstår et ”nej”.

Giv dig selv eller din datter muligheden for at lære effektivt selvforsvar og få boostet selvværdet på vores populære selvforsvarskursus for teenagepiger og unge kvinder. De intensive træninger foregår hver anden lørdag over 5 måneder, hvilket er skræddersyet til teenagepigers travle liv.

Kurset blev for 4 år siden udviklet på basis af et internationalt træningskoncept, og successen er siden blevet videreudviklet så kurset i dag rummer 3 niveauer af hensyn til de mange deltagere (60-90%) som vælger at deltage i kurset flere gange for at lære endnu mere.

For kvindelige taekwondo-instruktører er kurset en fantastisk måde at hente inspiration hjem til egen klub. Fx med henblik på selv at kunne tilbyde selvforsvarstræning for piger og kvinder. Jo flere, desto bedre!

Næste kursusforløb starter lørdag den 2. september.

Indbydelse:
http://BallerupKampsport.dk/kursus
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE