UC-samarbejde mellem Vejle Taekwondo Klub og Dansk Taekwondo Forbund er indgået

15. februar 2023

Samarbejdet indeholder både ’Talent UC’ samt UC for junior og senior


Det er med stor glæde at DTaF kan meddele at der er indgået en aftale mellem DTaF og Vejle Taekwondo Klub om drift af UC for talenter i alderen 10-14 år. EliteVejle understøtter samarbejdet både økonomisk i form af direkte tilskud og støtte til uddannelse. Samtidigt er der indgået særskilt aftale om junior og senior UC-samarbejde mellem Vejle TKD Klub og forbundet. Her udbydes kamptræninger for kamplandsholdet, og øvrige Jun/seniorer som er bosiddende på Fyn og i Jylland. Til UC-træningerne vil landsholdsledelsen i samarbejde med TEU udvælge kvalificerede trænere - her vil uddannelse og erfaring samt fleksibilitet være udslagsgivende.


Vi, i Dansk Taekwondo Forbund, er utroligt glade for at det er lykkedes at få en aftale på plads. Det nye Talent-UC er startskuddet på den talentudviklingstilgang, der over den næste periode vil blive udbredt til at dække størstedelen af Danmark.

På nuværnde tidspunkt er der Talent UC på Nørrebro, i Rødovre samt opstart i Vejle. Derudover er der konkret dialog med tre kommuner samt taekwondoklubber om nye samarbejder.

Forbundet har siden opstart af UC for otte år siden, oplevet en enorm udvikling af det sportslige niveau, hvor de danske kæmpere er blandt verdenstoppen, med et af de yngste hold. Fælles for alle de dygtige landsholdsprofiler vi har i dag, gælder at de alle har været en del af forbundets målrettede UC-talentudviklingsstrategi.Træningstiderne i Vejle Taekwondo Klub:


Talent UC (10-14 år): Søndag 11.00-12.30 (ingen forventninger til niveau, kun interesse og minimum orange bælte). Gratis træning frem til udgangen af marts 2023.


UC for junior og senior: hver anden onsdag (lige uger) kl. 18.30-20.30.Med Venlig Hilsen

TEU KampWebsitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE