Junior EM dag 3 - resultater.

14. november 2021

Følgende kæmpere skal i aktion i dag:

Junior EM-resultater dag 3.


Ibrahim Torkhani som er debutant ved Junior EM besejrede i sin første kamp Israeleren Roi Stein med 6-4. Ibrahim lagde ud med at komme foran fra start, men blev ramt af et hovedspark som udlignede kampen. Ibrahim holdt hovedet koldt og trak fra i 3. omgang og kampen endte i Ibrahims favør efter en god kontrolleret kamp.

I anden omgang mødte Ibrahim Grækenland som blev en lidt for stor mundfuld. Første omgang endte 1-4 da Ibrahim blev ramt af et hovedspark. I anden runde udbyggede grækeren til 2-8 og kampen endte desværre 8-15 til grækeren. En god indsats af den unge juniorkæmper der med sine kun 15 år har taget en masse læringspunkter med hjem efter en flot 1/8 dels final med Junior EM.


Ilyas Torkhani mødte i sin første Armenien og kom hurtigt foran med 9-0. I anden og tredje omgang ramte Ilyas med flere hovedspark og slag og kampen endte 17-9 efter en god og solid indsats. I anden kamp mødte Ilyas Israel og kom foran 8-3 i første omgang. Han fortsatte i anden runde med flere gode træffere og vandt på point gap (20 points føring) til kampens endelige resultat 27-4.

I tredje kamp som var kvartfinalen stod Ilyas mod en meget rutineret spanier. Spanieren lagde hårdt ud men Ilyas fulgte med og første runde endte 5-6 til spanieren. I anden runde trak spanieren fra med flere hovedspark og udbyggede føringen til 9-22. Sidste runde fik spanieren scorede på hovedspark igen og kampen blev stoppet pga. point Gap da spanieren udbyggede til 9-29. Alt i alt en god indsats af Ilyas der blev sendt ud af turneringen lige uden for medaljerækken. Ilyas leverede en god indsats dagen igennem og blev slået af en mere rutineret kæmper i dag.


Lukas Kaastrup, mødte i sin første kamp Grækenland som havde en fordel i sin rækkevidde. Grækeren kom hurtigt foran med flere hovedspark og Lukas blev samtidig tildelt flere minuspoint af dommeren. Lukas mistede fokus under kampen og da det samtidig lykkedes grækeren at score point på flere hovedspark og spark på vesten, blev kampen stoppet pga. point Gap og scoren 4-25.


Dag 4:

I morgen skal de sidste to kæmpere fra juniorlandsholdet i aktion:

Carot Christophersen -46 UC København / Holbæk og Milad Haidari -63 kg UC København / Hwarang Albertslund er klar til kamp på sidste dagen ved Junior EM 2021.


Se Carot HER

Se Milad HER

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE