EM, 2021 Sofia

11. april 2021

Dag 4

Cecillie mødte i sin første kamp sin klubkammerat Reshmie Oogink som kæmper for Holland. Reshmie er en meget erfaren kæmper som har deltaget i flere Grandprix stævner og ligger som nr. 13 på verdensranglisten. Cecillie havde en hel del respekt for hendes modstander som hun kender rigtig godt fra sin daglige træning. Cecilie tabte på point gab i tredje runde. Det var første gang landsholdstræner Aziz coachede Cecilie, da hun bor og træner i Sverige. Aziz kan dog se et stort udviklingspotentiale i Cecilie i denne vægtklasse, hvilket lover godt for fremtiden.


Natalie mødte i sin første kamp Ella Borisova fra Rusland, som ligger nr. 40 på verdensranglisten. Landsholdstræner Aziz havde lagt en strategi det gik ud på at være tålmodig og stoppe Ella når hun kom frem med sit forreste ben, samt følge op. Denne strategi lykkedes til fulde og Ella ikke fik mulighed for at score point i kampen. Natalie greb chancen da den opstod, idet det lykkedes at sætte et godt slag ind, der gav point. Kampen endte 1-0 til Natalie, som dermed avancerede til kvartfinalen.

I kvartfinalen stod Natalie overfor Bianca Walkden England, som er én af de mest vindende atleter i verden. Bianca er b.la. 3 dobbelt verdensmester, OL-medaljetager, flere gange europamester, nr. 1 på verdensranglisten, nr. 1 på OL-ranglisten. Det var derfor en stor mundfuld for den unge danske kæmper.

Natalie kæmpede dog sin chance mod Englænderen og fik stoppet hendes angreb med sit forreste ben. Det lykkedes dog englænderen at træffe Natalie i hovedet og kampen blev afbrudt kortvarigt, idet Natalie blødte fra næsen. Pga. blødningen havde Natalie blod i svælget og svært ved at trække vejret. Natalie måtte derfor afbryde kampen i tredje runde, som følge af dette. Natalie kan være stolt af sin indsats ved dette års EM. Landsholdstræner Aziz var meget tilfreds med Natalies indsats som rakte til en flot kvartfinaleplads.


Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE