Samling for Kamplandsholdet i København

22. februar 2021

Lørdag d. 20/2 var der inviteret til sparringskampe i Nørrebro Taekwondo Klub, hvor der blev kæmpet på tværs af landsdele og vægtklasser, med formålet om at vise sig frem for landstræneren. Søndag d. 21/2 blev der fulgt op med en træningssession i Rødovre Taekwondo Klub, med fokus på teknisk og taktisk træning samt feedback fra Landstræner Aziz, på lørdagens kampe.

Lørdag var hele bruttolandsholdet inviteret til sparringskampe hvor forbundsdommere stod klar til at afvikle kampene.

Landstræner Aziz udtaler: ”det var dejligt at se alle kæmpere igen. Jeg ville gerne give dem muligheden, til denne samling, for at vise sig frem i denne svære tid hvor alle konkurrencer er udskudt eller aflyst. Jeg var glad for at se deres form samt deres engagement. Det er vigtigt for os (Sportchef, Amir og Landstræner, Aziz) at der er transparens, således at det er de bedste udøvere der bliver udvalgt til de kommende mesterskaber (EM og VM) samt evt. OL.”


Med kun 7 uger til EM og et snævert udtagelsesgrundlag har samlinger som disse, stor betydning for netop at vurdere kæmperne. Til denne Landsholdsamling var der 31 kæmpere i kamp om lørdagen, mens de næstkommende Landsholdssamlinger kommer til at danne ramme om de kæmpere der bliver udtaget til EM. Der vil være to Landsholdssamling som forberedelse til EM til i Sofia (Bulgarien) d. 8-11 april.


Landstræner Aziz udtalte også: ”Jeg er rigtig glad for det stærke og tætte samarbejde mellem UC (Udviklingscentrene) og Landsholdet. Det betyder meget for kæmpernes udvikling, at de har gode udviklingsmiljøer til hverdag – fremtiden for Dansk Taekwondo ser meget lys ud.”


Vi håber at Aziz snarest muligt får nogle lidt bedre forudsætninger for at komme ind og ud af Danmark, uden alt for mange karantænedage samt coronatest.


Vi håber i mindst lige så høj grad at det snart bliver muligt for alle jer andre udøvere at dyrke Taekwondo ude i klubberne, SAMMEN!


Venlig hilsen

Mikkel Køster

Udviklingskonsulent

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE