ONLINE TOMMERUP TEKNIK CUP 2020 LØB AF STABLEN

30. maj 2020

Lørdag den 30. Maj løb Danmarks 2. Online Taekwondo Poomsae stævne af stablen – ”Online Tommerup Teknik Cup 2020”, arrangeret af Tommerup Taekwondo Klub i samarbejde med Dansk Taekwondo Forbund.

Over 100 deltagere konkurrerede i disciplinerne Individuel og Freestyle, mens et kompetent dommerpanel under ledelse af Dommerformanden Edina Lents skulle stå for pointgivningen.


Dagen startede ud med et Zoom dommermøde, hvor der blev sat dagsorden, samt blev der evalueret undervejs på de to baner via andre sociale platforme. Til sidst blev der samlet op og drøftet om hvordan dagen var forløbet, samt hvilke forbedringer der kan forekomme til de næste danske online stævner.


Erfaringen fra sidste måneds første online stævne gjorde, at det denne gang var en lettere opgave for dommerne at lave bedømmelserne. Eftersom online konkurrence er en ny form for konkurrence, skulle der udarbejdes en ny form for struktur. Denne gang spillede teknikken ligeledes bedre, samt var det praktiske i top.


Dagens virtuelle dommerpanel bestod af; dommerleder – Edina Lents, Lisa Lents, Per Fly Hansen, Masoumeh Majidivash, Kasper Sig Pedersen, Magnus Tue Lund, Anne-Mette Mønsted, Ferran Hollederer, Benjamin Hellegaard Harder, Johan Hollederer, Freja Dons.


Online stævner virker som et fænomen, der er kommet for at blive og er mere og mere udbredt ude i verden, grundet Covid19 situationen. Det er ligeledes en form for konkurrence som World Taekwondo og Taekwondo Europe bakker højt op omkring, og der forventes et stort antal internationale stævner i den kommende tid. Forhåbentligt kan vi i Danmark følge med i udviklingen og der fortsat vil komme opbakning til online stævner af arrangørerne og udøverne i Taekwondo Danmark.


Dagens resultater kan findes HER.


De bedste hilsner,

Lisa Lents

DTaF Poomsae Dommerudvalg


Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE