Uddannelserne i DTaF

15. maj 2020

Opdatering af uddannelse og ny uddannelse i DTaF.

I Dansk Taekwondo Forbund tror vi på, at træneren gør forskellen. Derfor er uddannelsen af trænere en vigtig opgave og et område, som vi lægger stor vægt på. Vi har derfor løbende fokus på at gøre vores uddannelser endnu bedre, så de derved kan skabe større værdi for klubber og trænere. Det er vores klare overbevisning, at vi kan optimere ved at gøre tingene på nye måder. Derfor er vi glade for at kunne præsentere to nyheder på vores uddannelsesområde.

Træner 1 ændrer struktur

Træner 1 har i lang tid været et stærkt tilbud til den brede taekwondo træner. Det vil det forsat være fremadrettet. Men til forskel fra nu, hvor kurset er opdelt i en 1A og 1B, vil kurset fra efteråret 2020 blive udbudt som et samlet kursus, der kan gennemføres på en weekend (fredag til søndag). Formålet er at gøre uddannelsen mere overskuelig tidsmæssigt og sikre, at flere taekwondo trænere får gavn af dens indhold. Uddannelsen vil være et miks af E-læring og praktisk undervisning, hvor kursisterne er med til at skabe kurset.

Spørgsmål kan rettes til Kasper Bolmgren, [email protected] eller Lars Arnum, [email protected]

Datoer og tilmelding vil fremgå af kalenderen.

Sports Performance uddannelse

Om du eller dine udøvere har fokus på traditionel taekwondo, kamp eller teknik vil der på et tidspunkt være en situation, hvor presset og udfordringen er på sit højeste, om det er i kampens hede eller graduering til 1. Dan. Sports Performance uddannelsen giver dig redskaber til at hjælpe dig selv eller dine udøvere gennem presset.

DTaFs Sports Performance uddannelse er en efter- og videreuddannelse henvendt til både trænere og atleter, der gerne vil styrke deres evner indenfor træningsoptimering, med afsæt i evidensbaseret viden fra DIF og Team Danmark. Uddannelsen tager udgangspunkt i praktiskkonkrete tiltag, der er direkte overførbare til Taekwondo.

Der sættes fokus på fysisk træningsoptimering og sportspsykologiske indsatser, som skal være med til at udvikle både træner og altet. For træneren er målet at kunne navigere ansvarsfuldt på begge områder i forhold til at klæde talent- og eliteatleter bedre på i trænings – og konkurrencesituationer. Atleten vil i denne proces få en større indsigt i sig selv som atlet, og hvordan det kan bruges som optimering til træning og konkurrence.

Datoer, lokation og pris vil blive meldt ud så hurtigt som muligt.
Men du kan allerede nu reservere en plads kurset. Tilmeldingen er ikke bindende, men vil sikre dig adgang til en af de kun tolv pladser.

Send en mail til Kasper Bolmgren, [email protected]

OBS Kurset køres på forsøgsbasis i efteråret 2020


Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE