Aflysning

9. april 2020

Sommerlejr 2020

Kære alle.

Dansk Taekwondo Forbund har i går aftes modtaget dette fra Esbjerg TKD Klub vedr. AFLYSNING AF SOMMERLEJR 2020:

Søren Holmgård Knudsen

Formand, Dansk Taekwondo Forbund

2466 4872

[email protected]


Alle der måtte være involveret i Sommerlejr 2020


Esbjerg, den 8. april 2020


Vedrørende DTaF´s Officielle Sommerlejr 2020


Kære taekwondo venner


Det er en tung dag i dag, at måtte til tasterne og meddele at vores Taekwondo sommerlejr 2020 må aflyses for indeværende år.


En sommerlejr betyder rigtig meget for os som klub, idet vi har lagt kræfter i arrangementet og ventede blot på at modtage alle vores dejlige gæster. Men i år bliver dette ikke muligt, idet regeringen ønsker at beskytte dig og mig og os alle sammen. Dette respekterer vi selvfølgelig og takker blot regeringen, fordi de tænker stort og godt på vores vegne.


Vi skal vende dette triste til noget positivt, nemlig at vi er så langt i forberedelserne, at vi vil kunne holde lejren indenfor de nærmeste år. Vi må ikke lade os slå ud af de små skub, vi møder undervejs i livet.

Jeg som ansvarlig for lejren 2020 vil takke jer, der allerede har lagt kræfter i arrangement. Håber vi sammen tager teten igen indenfor de nærmeste år.


Klubber, der har tilmeldt sig lejren får selvfølgelig tilmeldingsbeløbet retur hurtigst mulig. Også til jer en stor tak for at i tilmeldte jer vores planlagte sommerlejr. Jeg garanterer næste lejr, Esbjerg Taekwondo Klub arrangerer, blot bliver endnu bedre.


Med venlig hilsen

Torben Madsbøll

Esbjerg Taekwondo Klub


Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE