Fantastisk udvikling på kampsiden fortsætter.

10. marts 2020

Weekendens store G-stævne Dutch Open, som samtidig er sidste udtagelsesstævne for mange af de store nationer, resulterede i bedste danske resultat i mange år.

 Seniorklasserne bød på mange interessante kampe, og mange af seniorkæmperne der er nyindtrådte i seniorrækkerne, hjemtog flere danske medaljer. Dette lover godt for fremtiden i forhold til OL Kvalifikationen, EM samt OL. Den gode udvikling viste sig også i juniorrækkerne, hvor to danske klubber Albertslund og Rødovre dominerede og således indtog 1. og 2. pladsen over mest vindende hold, foran landshold fra store nationer som Rusland m.m.


Udviklingen og resultaterne kommer efter en flerårig indsats i klubber og udviklingscentre, hvor der er arbejdet målrettet, med en langsigtet sportslig strategi.

Fra Talent og Eliteudvalget samt Landsholdsledelsen, er der stor ros til udøvere, klubber, klubtrænere, trænere i udviklingscentrene for en fantastisk indsats, der lover godt for fremtiden. At opleve vægtklasser, hvor nr. 1-2 & 3 alle er danskere, bringer minder frem, fra en dansk storhedstid, som vi er på vej tilbage imod.


Fortsæt det gode arbejde !


Med venlig hilsen

Sportschef

Amir Rashid


Se billede 2 HER

Se billede 3 HER


Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE