Danmark har talent lørdag den 9 november kl 21.00 på TV 2.

2. november 2019

Eva Sandersen deltager.

Kære klubber

Som de fleste nok har hørt så deltager Eva Sandersen fra landsholdet i årets udgave af Danmark har talent og Eva gjorde det rigtigt godt ved audition, at hun nu deltager ved live showet næste lørdag den 9 november kl 21.00 på TV 2.


Vi opfordrer alle klubber til at dele budskabet så flest mulige kan se med og stemme på Eva.

Live showet finder sted i Brøndby og billetter koster kr 100 og kan købes her: https://link.tv2.dk/BilletterTalent .


Håber mange kan finde vej og give Eva deres støtte til noget som helt sikkert bliver en uforglemmelig aften.


Vi vil også opfordre klubberne til at udnytte denne landsdækkende eksponering til at hjælpe endnu flere med at få glæde af taekwondo og at gøre opmærksom på de taekwondo tilbud i har.


Gør alt hvad I kan lokalt på at gøre opmærksom på jer selv og hvis I ikke har åbne hold, så sørg for at invitere til prøvetræning ugen efter Eva's deltagelse og lave lokale kampagner og så er det måske jeres klub, som finder den næste Eva.


Få allerede nu skrevet det på jeres hjemmeside, Facebook og andre steder hvor I findes lokalt.


Find eventuelt en fra jeres klub som er vild med Danmark har talent og ikke mindst Eva's deltagelse og kontakt den lokale presse og få en historie ud af at Taekwondo er i Danmark har talent og at det betyder meget for jer som klub og jeres medlemmer når taekwondo bliver en samtaleemne i de danske hjem på lørdag.


Har I inputs, spørgsmål eller har brug for hjælp til dette er I altid velkommen til at kontakte forbundets udviklingskonsulent Kasper Bolmgren på [email protected] eller på telefon 40476235.


Husk altid at holde jeres klubdata opdateret på https://www.taekwondo.dk/om-taekwondo/find-klub/ :)


Med venlig hilsen

Søren Herlev Jørgensen

DTaF, Udvikling & Bredde


Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE