Get2Sport stævne i Nørrebro - nu med Hanmadang

24. maj 2019

Lørdag den 8 juni afholder vi vores populære Get2Sport børnekampstævne, hvor børnene kan få så mange kampe de har lyst til med elektronisk vest og modstandere på egen størrelse. Som noget nyt holder vi 2 stævner på samme dag (og det samme pris), da vi i samarbejde med DTaF har arrangeret en taekwondodag for alle, store som små, med fokus på alt det som taekwondo rummer! Den fulde invitation med alle regler og hvordan du tilmelder dig kan du se på DTaF kalenderen: https://www.taekwondo.dk/kalender/samlet-kalender/

DTaFs Hanmadang er udarbejdet som et setup, hvor klubberne kan vise, hvad de går og nørkler med i deres daglige træning. Der kan være fokus på alt fra alsidig-taekwondo, styrke, hurtighed og udholdenhed.
Vi vil bare gerne se, hvordan jeres taekwondo ser ud!
DTaFs Hamadang forgår på tre baner. Bane 1 er stedet, hvor I har frie tøjler til vise, hvad I kan. Klubholdet har to minutter til en opvisning. På bane 2 er det tid til hurtighed og styrke. Vi vil se jeres evner i
gennembrydninger og hurtighed, og holdet har to minutter til at klare banen så mange gange som muligt.
På bane 3 er det tid til udholdenhed. Banen er fyldt med forhindringer, som I skal forbi. Der tælles hvor mange gange hele gruppen kan nå frem og tilbage på de 2 minutter.
Hanmadang er for alle aldre og I må gerne mixe ung/gammel dreng/pige, så længe I stiller et hold på mindst 3.

Get2Sport børnekamp:
Alle kampe er baseret på Deado-systemet, som automatisk giver point. Idéen er at børne selv har indflydelse på hvem de kæmper imod og hvornår de vil kæmpe. Der er ingen dommer på banerne, kun en bane ansvarlig. Det er, det elektroniske system som afgør kampens udfald. Man får guldmedalje efter 4 kampe, uanset om man vinder eller taber kampene, men man kan kæmpe ekstra hele dagen på venskabsbanen.
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE