TEU Kamp er på plads

3. juli 2018

Erfarne personer i TEU Kamp

Efter længere tids søgning er talent- og eliteudvalget for kamp endelig faldet på plads. Udvalget består af rutinerede og kendte kræfter, men der er også blevet plads til en ny mand. TEU Kamp består af tre personer, der alle har stor erfaring og viden omkring talent– og elitearbejde i Dansk
Taekwondo.

De tre er som følgende:
•Fra HB er Tarik Setta forsat formand for udvalget. Tarik har det overordnet politiske ansvar for udvalgets beslutninger.

•Phi Nguyen er et kendt ansigt i TEU og det andet medlem i udvalget. Phi har meget praktisk erfaring fra kamp, og hans evner vil være med til at kunne løfte opgaverne på et særdeles højt niveau.

•Det nyeste medlem af TEU Kamp er Mickey Svendsen, Mickey er et kendt navn i Dansk Taekwondo og hans store erfaring med sporten, gør ham til et særdeles kompetent medlem.

” TEU er glade for at Mickey har takket ja til opfordringen om at opstille til udvalget. Mickey har en mangeårig erfaring med international stævnedeltagelse, og en stor interesse i kamp talent- og eliteudvikling. Mickey har altid en finger på pulsen i forhold til den seneste udvikling indenfor stævneområdet. Det vil være en stor hjælp i forhold til fremtidig planlægning og udvælgelse af udtagelsesstævner” Udtaler TEU Kamp Formand Tarik Setta

DTaF og TEU byder Mickey velkommen, og glæder sig til det fremtidige samarbejde.

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE