Resultater

10. juni 2018

Open European Para Championships 2018 Plovdiv Bulgaria.

Lisa står klar til sin første kamp i den Olympiske klasse K44, under 58 kg.
Presset er voksende i takt med OL satsningerne tiltager i de lande vi konkurrere i mod.

Første kamp Asya Cesur Tyrkiet. En hård kæmper der virkelig prøver med sit højre ben, Lisa kæmper klogt, med hårde og kontante kontra spark, og træffer dybt flere gange, efter mødet med det andet af Lisas baglæns spark vælger Asya at opgive så kampen den ender i teknisk knock out med scoring 23-05.

Anden kamp semifinale Gamze Gurdal Tyrkiet, Gamze har vi mødt flere gange tidligere, og er en af de kæmpere der har gjort det svært for os, Gamze har vundet de åbne turneringer samt Europa Mesterskabet 2017 som Lisa har fravalgt, Lisa kæmper i kontrol på sin afstand, Lisa’s timing og variation er til det sværene, Gamze får aldrig en chance af Lisa, da Lisa lukker hende helt ned, Lisa vinder suverænt 21-0, og kampen er blandt Lisa’s absolutte bedste.

Tredie kamp finale Jessica Quijano Mexico.
Lisa’s strategi er at kæmpe kampen på stor afstand, være god i bevægelse og straffe Jessica med hårde kontra og lange opfølgninger, et stil Lisa virkelig er stærk i, Lisa beviser med sit overblik og vedholdenhed hvem der er bedst i klassen, i en enkelt situation scorer Jessica en gang, så finalen bliver vundet af Lisa 12-2.

Så kæmpe tillykke til Lisa, og hendes familie, kæmpe tillykke til Para Sport Danmark og Dansk Taekwondo Forbund.
Tak til Para Sport Danmark for støtte og opbakning, kæmpe tak og tillykke til krigerne på Elite Vest der virkelig har stor andel af succesen, også tak til Jasmin Andersen som assistent og familien Carton for support.
Lisa er nu 4 x europamester og 4 x verdensmester.
Lisa vi er mange der er virkelig stolte af dig.

Adam Carton kæmpe for de Danske farver for første gang, Adam deltog i den Olympiske klasse K44 - 61 kg. Adam startede sin landsholds karriere i februar 2018, og har meget lidt kamp erfaring.

Første kamp Ivan Torres Mexico 🇲🇽.
Adam lægger ud med at prøve forskellige åbninger for at åbne kampen, Torres er hård og kontant i sine kontra spark, og kommer foran. Opgaven er ikke let for Adam, da Torres udnytter forspringet og lægger lang afstand og straffer når muligheden er der. Adam har valget at sætte tempoet op, eller lade kampen gå i gang, Adam vælger det første, og tager en større chancer, og det gør Adam helhjertet, det giver selvfølgelig også flere chancer til Torres der kommer yderligere foran.
Kampen ender 23-3 til Mexico.
Jeg vil gerne udtrykke min største respekt til Adam der aldrig var opgivende, du kæmpede med mandsmod, og præsterede flot imod end bedre kæmper end dig.
Jeg ser frem til mange oplevelser i fremtiden med dig, virkelig flot debut.

Para Taekwondo Landsholdstræner
Bjarne Johansen

Se billede 1 i stor størrelse HER.
Se billede 2 i stor størrelse HER.
Se billede 3 i stor størrelse HER.
Se billede 4 i stor størrelse HER.
Se billede 5 i stor størrelse HER.
Se billede 6 i stor størrelse HER.
Se billede 7 i stor størrelse HER.Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE