Presse/Nyheder

Get2Sport børnestævne på lørdag

På lørdag gentager vi successen med ubegrænset elektroniske daedo kampe til alle samt teknik bane, hvor fremvisning af grundteknik og poomsae tæller som vunden kamp ! Get2Sport stævnet er denne gang kun for begyndere.

Get2Sport Taekwondo Stævne 2017 - Kamp og teknik i børnehøjde
Stævnedato: Lørdag den 25. November 2017 kl. 10 i Nørrebrohallen

# Elektronisk daedo-veste på alle kampbaner.
# Ingen indvejning, da der opdeles efter højde og alder
# Grundteknik og poomsae bane
# Medaljer til alle og masser af bonuspræmier.

Som noget nyt kan man tilmelde sig på dagen og betale kontant eller via mobilepay, men vi ser helst du tilmelder dig i forvejen, så vi kan have mest muligt klart :)

Program
Kl. 10.00 Vi mødes alle sammen.
Kl. 10.30 Informationsmøde for alle holdledere
Kl. 11.00 Kampe / Teknik
Kl. 15.00 Slut og tak for i dag - vi fortsætter så længe der er børn som vil kæmpe, men de fleste er blevet trætte kl 15 :)

Sted : Nørrebrohallen, Bragesgade 5, 2200 København N
Entré : Gratis, så det er bare med at invitere venner og familie med!

Deltagerkort : Der udleveres deltagerkort på holdledermødet kl. 10:30. Udøverne skal aflevere sit deltagerkort til den baneansvarlige og efter endt kamp aflever baneansvarlig kortene tilbage med stempel.

Medaljeoverrækkelse: Når en udøvere ikke vil mere eller er færdig, kan deltagerkortet veksles til en medalje ved medaljebordet. Deltagerne er stadig velkommen til at kæmpe videre på venskabsbanen.

Teknik: Alle deltagere kan stille sig i kø, uanset alder til teknikbanen hele dagen. En taegeuk eller hvad man nu har lyst til at vise, svarer til en kamp og der stemples i deltagerkorte. Man behøver ikke være tilmeldt til teknik for at gå på denne bane.

Kamp: Når en udøvere vil kæmpe, stiller deltageren sig i kø ved den respektive bane.
Står man først i køen skal man står klar med alt udstyr på og daedo-sokker. Der vil være en baneansvarlig, som vil hjælpe hvis dette er nødvendigt.
Den næste deltager i rækken SKAL være klar til kamp.
Kamptid 1 x 2 min, når udøveren er færdig med første kamp, går han hun om bag i køen med en ny modstander, som de kan tale med og lære at kende imens den rykker frem i køen.
Man bestemmer selv, hvem man vil kæmpe med, men bemærk det er udviklende, at have JA-hatten på når man bliver budt op til kamp...
derfor er det også en fordel, at selv finde sin egen modstander/ven.

POINT:
Der gives kun 1 point for alle slags spark.
Der gives ikke point for slag.
Der gives IKKE minus point
Ingen diskes.
(Alle kampe er uden hovede kontakt)

Piger og drenge kæmper sammen hvis de har lyst.

Udstyr: Der skal selv medbringes det nødvendige beskyttelsesudstyr; herunder, hjelm, arm-, ben-, hånd-, skridt- og tandbeskyttere. Vi udlåner Daedo-sokker ved hver bane, men det anbefales at medbringe egne Daedo-sokker. Skridtbeskytter må gerne sidde ude på bukserne.

Baneansvarlig: Alle klubber stiller med en baneansvarlig/hjælper, som skal hjælpe med, at kampene kører f.eks. ved, at sørge for at de næste kæmpere er klar. Denne baneansvarlig behøver ikke være den samme person hele dagen, men kan udskiftes løbende efter klubbens eget ønske.

Hvordan tilmelder man sig?

TILMELDING
Kopier den nedenstående tekst i udfyldt stand på alle de udøvere som deltager:
KLUB:
DELTAGERENS NAVN:
ALDER:___
BÆLTEGRAD:
HØJDE:
NIVEAU: NY BEG___ eller BEG___

Du tilmelder via mail ti klub@sonbong.dk (en samlet mail per klub) og betaler på Mobil pay 60136680 eller Danske Bank konto Reg 1551 Konto 3123189302 med klubnavn som reference.
Tilmeldingsgebyr: Kr. 200,00 pr. kæmper.

Hvad er Get2Sport?
Danmarks Idræts Forbund etablerede i 2005 Get2Sport, som en af paraply organisationens indsatser i en række af de mest udsatte boligområder i Danmark. Indsatsen foregår i dag i 16 kommuner.

Nørrebro Taekwondo Klub har bl.a. valgt at udvikle indsatsen ved at etablere Get2Sport Taekwondo Tournament, som en tilbagevendende københavnerbegivenhed. Denne indsats retter sig imod at introducere børnene og deres familier til de muligheder taekwondosporten rummer.
Vi mener, at taekwondosporten giver en fantastisk mulighed for at få mennesker med vidt forskellige social, etnisk og kulturel baggrund til at mødes. På den måde skabes en verden med et socialt netværk, der på lang sigt åbner muligheder i forhold til fritid, job og uddannelse.

Kontaktperson for yderligere spørgsmål
Tommy Legind Mortensen
E-mail: tllm68@hotmail.com
Mobil: 4243 0298