Presse/Nyheder

Venskabs/mon-stævne.

Nordborg Taekwondo klub afholder venskabs/mon-stævne.

Venskabsstævne.

Nordborg Taekwondo klub afholder venskabsstævne lørdag d.16.9.2017 kl.9.00.
Stævnet afholdes i Nordborg idrætscenter, Stadionvej 1. 6430 Nordborg.

Ved vores stævne behøver man ikke deltage i kamp for at få en guldmedalje. Børnene kan optjene point og derved gøre sig fortjent til guld. Det hele går ud på at alle får en positiv og sjov oplevelse.

Prisen: 100,00kr. pr. deltager. Vi ser gerne at der betales samlet pr. klub. Pengene indsættes på konto.nr. 8011-0000144187 senest torsdag d. 14.9.

Stævnet er for alle mon-børn fra 5år og for junior-børn til og med 12 år, dog max. 8.kup, og børnene må ikke have deltaget i officielle stævner afholdt af DTaF.

Ved officielle stævner inddeles deltagerne i vægtklasser. Det gør vi ikke. Her er det alder og højde der er afgørende. Derfor er det vigtigt at vi får de rigtige oplysninger ved tilmelding. Vi laver kampprogrammet ud fra disse oplysninger, og derfor vil der være nogle grupper hvor f.eks. en lille 7 årig kommer til at kæmpe mod en 5 årig, eller en høj 9 årig kommer til at kæmpe mod en 10 årig. Det vil sige at vi prøver at gøre kampene så fair som muligt. Skulle der være tilmeldte deltagere der ikke dukker op, vil de blive noteret for en tabt kamp. Dette giver os mulighed for at have kampprogrammet klar inden stævnet, dog kan der stadig være nogle små-justeringer, så vi kan ikke undgå lidt ventetid fra i kommer, til selve kampstævnet starter.

Alle kampe vil være 2x1min og det er forældrene, ved dommerbordene, der afgør hvem der vinder kampen.
Når de officielle kampe er overstået kan banen bruges til frivillige kampe, hvor børnene selv finder en modstander.
Vi regner selvfølgelig med at alle forældre fra de forskellige klubber hjælper ved banerne, og dette må i gerne informere ud til ”jeres” forældre. I medbringer selv kampudstyr og tandbeskyttere!

1 teknik bane med musik. Her kan deltagerne fuldstændig selv bestemme, hvad de vil vise, men vi ved af erfaring, at der laves mange flotte spark og blokeringer.

1 kombineret speed-break og forhindringsbane.

Alle kan ”optjene” point til en guldmedalje på deres kort. Der vil ligeledes være, en guld, sølv eller bronce medalje til alle som deltager i kamp.

Der er en guldmedalje til alle børn der optjener 100 point og derover.
Der er medaljeoverrækkelse sidst på dagen.

Ved tilmelding skal der oplyses: Navn, dreng el. pige, alder, højde og bæltefarve. Desuden skal vi vide om tilmeldte vil kæmpe eller ej.
Tilmelding sendes til ullaelneff@hotmail.com mærket venskabsstævne.

Sidste tilmelding er 14.9.2017.

Tilmeldingen er bindende.

Med sportslig hilsen
Nordborg Taekwondo Klub.