Presse/Nyheder

VIGTIG INFORMATION vedr. tilmelding til Wonderful Copenhagen Taekwondo Tournament

MA Reg-online har desværre været udsat for et hacker/virus-angreb, der har lagt den nye version af deres side ned! (Angrebet er politianmeldt og efterforskes af hollandsk politi - men det hjælper jo ikke os lige nu!).

Det betyder, at man er gået tilbage til den gamle MA Reg-online-side, som en midlertidig løsning, indtil der er styr på update af siden igen.
For Dansk Taekwondo Forbund betyder det specifikt, at der er problemer omkring de allerede tilmeldte til WCTT! MA Reg-online har manuelt tilmeldt mange af de kæmpere, der allerede havde tilmeldt sig - ud fra de oplysninger de kunne genskabe fra den nye side. Men nogle er "forsvundet".
Som klubansvalig skal du derfor venligst tjekke om dine kæmpere stadig er tilmeldt. Hvis ikke, skal du venligst tilmelde dem igen. Det er meget beklageligt med dette dobbeltarbejde, men det vil være endnu mere ærgerligt, hvis kæmperne dukker op på stævnedagen, uden at være tilmeldt stævnet!
Ved tilmelding på MA Reg-online på nuværende tidspunkt skal man bruge sit GAMLE login (altså det man brugte INDEN den nye side gik i luften).

Vær venligst også opmærksomme på tilmeldingsfristen, som er den 12. august. Undlad at tilmelde i sidste øjeblik, for det tilfælde at du får brug for assistance til tilmeldingen. Husk at du skal ansøge om godkendelse til at tilmelde - og dette kan lige så godt gøres med det samme!

Med venlig hilsen
Dorte Sørensen,
DTaF stævneadmin, kamp.
staevneadmin@taekwondo.dk