Presse/Nyheder

Flere trænere søges til Sønderborg Taekwondo Klub

.

Hej alle

Tak for sidst til alle deltagere ved årets repræsentantskabsmøde, det var rart at møde jer igen og drøfte diverse problemstillinger med en del af jer.

På årets rep. møde blev der drøftet hvervning og fastholdelse af medlemmer. Min helt store udfordring er hvervning og fastholdelse af trænere. Sidste år mistede vi 6 trænere eller potentielle træner emner og det er rigtig hårdt for en lille klub som vores.
På nuværende tidspunkt har vi kun 1 træner som er vores egen, derudover får vi hjælp fra Nordborg Taekwondo Klub som stiller trænere til rådighed for, at vi kan holde 2 hold kørende.

Det er klart, at vi på et tidspunkt igen skal stå på egne ben og selv undervise vores elever og derfor vil jeg høre med jer om i skulle kende nogle potentielle træner emner som er flyttet fra jeres klub til Sønderborg eller omegn og som måske kunne overtales til fx at tage et hold 1 time om ugen. For mig at se er det ligegyldigt om man har orangebælte, rødt bælte eller er 5.dan, det vigtigste er at man har tid og lyst til at hjælpe.

Vi er en meget social klub hvor der er plads til alle. Vi har vores egne hyggelige lokaler og vi betaler både dragt, gradueringer, træneruddannelser og sommerlejr mm. til vores trænere.
Så skulle i ligge inde med kontaktinfo på trænere som kunne tænkes gerne ville igang igen så hører jeg meget gerne fra jer.

Kontakt mig på email: mortenogmads@gmail.com

Mange hilsner
Morten C. Nielsen
Formand
Sønderborg Taekwondo Klub