Presse/Nyheder

Elitecenter Sjælland, på vej mod 2020

Pressemeddelelse: Formand for Frederikssund Taekwondo klub åbner Elitecenter Sjælland. På vej mod 2020

Formålet med det nye Elitecenter er at skabet et dynamisk træningsmiljø, for klubber på Sjælland, og derigennem give den enkelte klub mulighed for at deres talenter, kan få optimalt sparring, møde jævnaldrende talenter, og træne med det sidste nye elektroniske udstyr. Elitecenter Sjælland råder, som de eneste i Danmark, over både Daedo elektronisk udstyr, KP&P, samt det nye elektroniske træningssystem Zemitar e-fight system. Endvidere råder Elitecentret over 4 fuldt udstyret elektroniske baner, samt nogle af Danmarks bedste træningsfaciliteter.
Bag opstarten ligger mange års erfaring, med Elitetræning og Elite udvikling. Den daglige træning står Coach Nick Foged for, men ideen med Elitecentret er at udnytte de ressourcer, der er på Sjælland, i de enkelte klubber, hvor Instruktør niveau, er virkeligt høj, til at indgå et Coach samarbejde, hvor den enkelte Coach, tilbydes trænings pas, i Elitecentret.
Aktuelt har Elitecentret tilknyttet elever der træner ca. 20 – 25 timer sports Taekwondo ugentligt, fra 8 forskellige klubber, samt enkelte elever under Team Danmark vilkår. Elitecenter Sjælland arrangerer ”landsholdssamlinger”, weekend træning, seminar for den enkelte klubs instruktører, samt koordinere tilmelding og transport til stævner.

Koordinator, Elitecenter Sjælland: Frank Farnes
Mail: dkfarn@coloplast.com Mobil: 49114571

Formand for Frederikssund Taekwondo: Tom Foged
Mail: tom@foged.mail.dk Mobil: 26282648

Coach: Nick Foged Mail: nickfoged@hotmail.com Mobil: 22595359