Kunne du tænke dig at blive en del af DTDT?

Hvis du brænder for Taekwondo og har en performer gemt i dig, så kan DTDT være et hold for dig. For at blive medlem, skal du medvirke til vores træninger på den årlige sommerlejr eller henvises af eksisterende medlemmer.

Vi ønsker at samle de ypperste udøvere inden for alle Taekwondoens discipliner, således at vi kan levere opvisninger, undervisning, kurser, seminarer og meget mere af højeste kvalitet.
Derfor skal alle udøvere i gennem en udvælgelsesproces inden de bliver en fast del af holdet.
Processen er delt i tre faser og strækker sig over et år. Alle faser skal gennemføres for at blive fuldbyrdet medlem på holdet. Nedenfor kan i læse mere om de tre faser.

Fase 1: Udtagelse
For at blive taget i betragtning til at komme med på holdet, skal vi have set dit niveau og potentiale. Hvert år afholder vi træninger på årets sommerlejr og disse bruger vi bl.a. til at se og udvælge nye potentielle DTDT’ere. I vurderingen vægter alle dine Taekwondokompetencer. Det er vigtigt for os, at du besidder en højt grundlæggende Taekwondoniveau og har potentialet til at blive rigtig dygtig inden for én eller flere områder af Taekwondo.

Fase 2: 1 års træning og oplæring med holdet
Den første fase starter i det øjeblik du accepterer at blive ”bobler” på DTDT. I denne fase skal du træne med holdet til vores udviklingssamlinger (2x årligt). Her er der fokus på at vise en god udvikling og lære holdet og vores træningsmetoder bedre at kende. Som udgangspunkt vil du ikke indgå i vores opvisninger i denne fase. I stedet er det en optimal mulighed for at udvikle dine evner i et træningsmiljø hvor alle kan hjælpe dig videre.

Fase 3: Deltagelse ved 2 x opvisning og samlet vurdering
Når du er kommet gennem fase 2 efter et år, vil du overgå til sidste fase. Her skal du tage dine færdigheder fra træningssalen og bruge dem i opvisningssammenhænge. Du vil blive sat ind i vores opvisninger og bliver vurderet på hvordan du præsterer under pres og hvordan din generelle udstråling er på ”banen” foran et publikum. Du skal som udgangspunkt deltage i to opvisninger, hvilket typisk vil være vores sommerlejr- og DM-opvisning.
Når du er kommet igennem alle 3 faser, vil der blive foretaget en samlet og endelig vurdering af lederteamet og i den forbindelse få ændret din ”bobler”-status til DTDT-medlem.

Har du spørgsmål kan du kontakte lederteamet på dtdt@taekwondo.dk


Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE